0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Hoe werkt het

AquaForWeeks is dé betaalbare oplossing voor u om planten langdurig mooi en goed te houden.

De Aqua®waterpot is niet zomaar een waterpot in een nieuw jasje. Het is een totaal nieuw en doordacht watersysteem met gebruiksgemak en lage kosten als uitgangspunt. Veel consumenten vinden het verzorgen van planten lastig. Even op vakantie, maar wie zorgt er voor de planten? En hoeveel water heeft de plant nu eigenlijk nodig? Vragen en problemen die de aankoop van planten niet stimuleren.

AquaForWeeks maakt aan dit probleem een einde (bekijk reviews). De Aqua®waterpot heeft een watervoorraad van 700 ml. Met een speciaal lont wordt het water uit het reservoir naar de plant gebracht. Met de Aqua®waterpot krijgen planten nooit te veel en nooit te weinig water. Zo blijven de planten in optimale conditie. Afhankelijk van het type plant is er een waterreserve van 2 tot 6 weken beschikbaar. Het AquaForWeeks watersysteem is gepatenteerd. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.


FAQ (vragen over verzorging)

Hoe geef ik AquaForWeeks planten water?

Via de opening bovenin de binnenpot kunt u het waterreservoir bijvullen met water. Zodra het waterreservoir weer leeg is vult u het weer aan. Eerder bijvullen mag uiteraard ook. De plant hoeft u alleen via het waterreservoir water te geven, dus niet op de aarde.

Hoe vaak moeten AquaForWeeks planten water gegeven worden?

Afhankelijk van het soort en de standplaatst (de hoeveelheid zon / kamertemperatuur) verschilt de frequentie per kamerplant. Wij raden u aan het waterreservoir wekelijks bij te vullen om leegstand te voorkomen.

Is er nog speciale plantenvoeding nodig?

Wij adviseren om eens per maand een scheutje plantenvoeding (zie aanwijzing op de fles voor dosering) door het water te doen en dit zo in het waterreservoir te gieten.


FAQ (vragen over verkrijgbaarheid)

Zijn er ook grotere AquaForWeeks waterpotten beschikbaar?

De Aqua®waterpot is geschikt voor planten met een diameter potmaat 12/13 cm. Er zijn geen grotere potmaten verkrijgbaar.

Waar is AquaForWeeks te koop?

AquaForWeeks planten zijn naast onze eigen webwinkel te koop bij www.bakker.com en www.bol.com.
Onze fysieke locaties zijn Ranzijn en groencentrum Langelaan.

Waar kan ik als tuincentrum of bloemist AquaForWeeks inkopen?

Voor bloemisten en handel is AquaForWeeks verkrijgbaar in Nederland via FleuraMetz.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.